BejelentésRókadombi Horgász Egyesület

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

 

1, A horgászhelyet gépkocsival megközelíteni csak a halőrházi oldalon lehet, parkolni a horgászházak vonalával párhuzamosan szabad. A Nyirádi oldalon horgászni szándékozó vendégek a horgászhelyet a gáton keresztül gyalogosan közelíthetik meg, gépkocsijukat a halőrház oldali WC mellett parkolhatják le. Egyesületi tag napijegyes vendége tartózkodhat gépkocsijával a Nyirádi oldalon addig, amíg az egyesületi tag is ott tartózkodik.

 

 

2, Az elvinni szándékozott zsákmányt minden esetben az üzemeltető ügyeletesnek mérlegelésre és ellenőrzésre át kell adni! A napijegy érvényességi ideje alatt a horgásztavat elhagyó horgászok napijegye érvényét veszíti, ha mégis valami rendkívüli esemény miatt a horgászatot feltétlenül meg kell szakítani, akkor az üzemeltető ügyeletesnél azt jelezni kell, a napijegyet le kell adni az addig fogott zsákmányt pedig bemutatni és mérlegelni kell. Visszaérkezéskor az ügyeletes a napijegyet visszaadja és a hátralévő horgászidőt a vendég letöltheti.

 

 

3, A napijegyes horgászhoz, ha vendég érkezik gépkocsival, és nem együtt távoznak akkor a horgászhoz érkező vendég távozásakor az üzemeltető ügyeletesnél álljon meg és mutassa be, hogy nincs nála hal!

 

 

4, A Halászati Törvénytől és az Országos Horgászrendtől eltérő szabályozások a napijegy szerves részét képezik. Horgászrendünk minden vendégünkre vonatkozik és a szabályok nem ismerése nem mentesít a felelősségre vonás alól. A horgász felelősséggel tartozik vendége tetteiért is!

 

 

5, Szemetet a tó partján és a tó környéki utakon hagyni tilos!

 

 

Aki a fenti feltételeknek nem tesz eleget és a területi jegy szabályzóit figyelmen kívül hagyja azt az egyesület vezetősége, halászati őre, társadalmi halőre, üzemeltető ügyeletese a horgászat azonnali befejezésére felszólíthatja és a későbbi horgászattól eltilthatja, amely határozott idejű és végleges eltiltás is lehet. Kérjük, esetleges kérdéseivel forduljon bizalommal az ügyeletes üzemeltetőhöz, halőreinkhez, horgászainkhoz, hogy a leírt szabályokat betartva horgásszanak és ez által kapcsolatunk hosszú és tartós lehessen! Eredményes horgászatot és kellemes kikapcsolódást kíván a Rókadombi H.E! GÖRBÜLJÖN!!!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!